NOU ! Criolipoliza 4D

 

NOU !   CRIOLIPOLIZA 360 GRADE !

Noua generatie de aparate de criolipoliza a adus pe piata posibilitatea oferirii unei sedinte de criolipoliza care sa trateze cu 60% mai mult tesut.  Generatiile primare de aparate de criolipoliza au  in manipul 2 placi care se racesc si care expun la frig tesutul cu care intra in contact.

NOUA GENERATIE DE APARATE EXPUNE LA FRIG INTREG TESUTUL VACUUMAT IN MANIPUL !!!

GENERATIA NOUA

 

Criolipoliza este o procedura de remodelare corporala de ultima generatie. Criolipoliza presupune supunerea zonei de tratament unor temperaturi negative.

Cercetarile au aratat ca celulele adipoase sunt mai vulnerabile la temperaturi mici decat celelalte tesuturi din jur – piele, muschi. Celulele adipoase supuse criolipolizei se inflameaza si se desprind de celelalte tesuturi. Apare fenomenul numit apoptoza. Apoptoza este o forma a mortii celulare programate prin care celulele isi declanseaza propria auto-distrugere. Intervin apoi macrofagele care” fac curatenie “ prin fagocitarea/distrugerea celulelor adipoase muribunde.  Fenomenul de eliminare este natural, organismul eliminand treptat celulele adipoase afectate de tratamentul prin criolipoliza in 6-8 saptamani.

GENERATIA PRIMARA

Criolipoliza Cluj

O data aleasa zona de tratament se procedeaza la aplicarea unui gel sau a unei membrane pentru protejarea pielii. Zona tratata va fi vacuumata in manipulul de tratament si racita, in functie de grosimea stratului adipos, pana la o temperature cuprinsa intre 0 si -10 grade Celsius, un interval de timp cuprins intre 45 si 60 de minute.

Criolipoliza este o procedura sigura si neinvaziva, ceea ce inseamna ca nu necesita perioada de recuperare, activitatile zilnice putand fi reluate imediat dupa incheierea tratamentului. Poate aparea inrosirea pielii, chiar invinetirea acesteia, dar acestea dispar dupa cateva ore, maxim cateva zile.

Dupa o sedinta de criolipoliza stratul adipos se reduce in procent de 20-40%.Totusi, rezultatele criolipolizei nu apar imediat. In 40% din cazuri incep sa se vada rezultate dupa 15 zile si sunt maximale dupa 45 de zile. Asadar intervalul la care se poate repeta o sedinta de criolipoliza este de 6 saptamani de la prima sedinta.

Criolipoliza nu trateaza probleme de obezitate. Acest tratament se adreseaza persoanelor normo-ponderale sau celor cu un exces ponderal mic care detin zone cu tesut adipos care nu cedeaza la dieta sau exercitii fizice.

Daca se lucreaza zone diferite pot fi facute mai multe sedinte in aceeasi zi sau in zile apropiate.

CONTRAINDICATII: sarcina, alaptare, implanturi metalice, boli de inima, boli vasculare,boli renale,  posesori pacemakers, tromboza, tromboflebita,persoane aflate in tratament cu anticoagulante, care au suferit un transplant, diabet, epilepsie, tumori canceroase, boli de piele in zona tratata, interventii chirurgicale mai noi de 3 luni.

Vezi video despre criolipoliza: