Electrostimulare ClujELECTROSTIMULARE = GIMNASTICA PASIVA

Electrostimularea este o metoda moderna de eliminare a tesutului adipos in surplus ( slabire ), tonifiere, remodelare corporala.Aparatele de electrostimulare sunt astfel concepute incat sa asigure atat scaderea in greutate, tratamentul anticelulitic, dar si mentinerea calitatii pielii ducand la mentinerea siluetei dorite si a unui aspect general deosebit.

Aparatura moderna de electrostimulare din salonul nostru foloseste o tehnologie extrem de sofisticata si de puternica pe baza de curent, destinata exclusiv pentru remodelarea corporala, slabire localizata, inlaturarea celulitei, intarirea si tonifierea musculaturii, atenuarea semnelor de imbatranire.

Electrostimulare Cluj

Electrostimularea este o procedura simpla si sigura prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

De fapt, electrostimularea este un fitness pasiv, pentru ca expertii au evaluat ca 45 de minute de elctrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere, astfel ca efectele sunt vizibile foarte repede.

In plus, ca rezultat al electrostimularii, muschii si pielea devin mai ferme, iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea accelereaza metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.
Tratamentul de slabire prin electrostimulare consta in aplicarea celor 24 de electrozi in zonele de tratament. Numarul mare de electrozi va permite tratarea mai multor zone concomitent, facilitand obtinerea unor rezultate uimitoare intr-un interval de timp foarte scurt.

Spre deosebire de curele de slabire drastice, fitness sau aerobic, electrostimularea are ca efect slabirea localizata. Asadar, daca atunci cand tinem o cura de slabire sau mergem la fitness sau aerobic exista posibilitatea sa slabim in zonele de care suntem multumite ( fata, picioare, maini, etc.) acest risc dispare in cazul electrostimularii. Putem spune astfel ca prin electrostimulare ne remodelam corpul.

Prin electrostimulare este activata “topirea” depozitelor de tesut adipos. Etapele in scaderea ponderala sunt: diminuarea depozitelor adipoase, scaderea circumferintei zonelor de tratament, pierderea kilogramelor suplimentare.Dupa un abonament de 12 sedinte se scade in circumferinta 3-6 cm, iar daca intensitatea de lucru este mare si sedintele sunt sustinute de un regim alimentar echilibrat se obtin rezultate si mai bune.

Pe langa functia de remodelare, slabire care cuprinde programe standard de slabire si programe speciale pentru abdomen ( foarte eficient pentru mamicile care au ramas cu burtica dupa nastere ) , fese, solduri, coapse, aparatele noastre va ofera programe speciale de lifting facial nechirurgical, drenaj limfatic si ridicare de sani.Aparatele de electrostimulare din centrul nostru au urmatoarele functii:

TONIFIERE

Prin stimularea intensiva a musculaturii se obtine un efect puternic de lifting corporal si de tonifiere a pielii, imbunatatind radical aspectul personal. Acest tip de tratament poate fi efectuat de catre persoanele fara surplus de greutate, dar la care se manifesta o acuta lipsa de fermitate a pielii si de catre cele care au slabit mult si repede, fara a-si lucra in nici un fel musculatura, ajungand sa sufere de o lasare neplacuta a pielii.Aceasta functie a aparatelor de electrostimulare este deosebit de benefica deoarece produce efecte ce nu pot fi obtinute decat prin procedee chirurgicale sau prin practicarea pe o perioada indelungata si intensiva a unui sport care sa solicite cat mai multe grupe de muschi.

REMODELARE

Avantajul oferit de electrostimulare este deosebit deoarece un tratament efectuat cu aparatele nostre duce la slabirea exact in locurile unde este necesara, creand astfel un echilibru intre zonele cu surplus mare si cele normale. Se obtine astfel un aspect fizic mai placut, ameliorarea diferentelor ducand la forme mai bine definite si la o silueta agreabila.

CONTRAINDICATII : electrostimularea nu se recomanda persoanelor cu boli cardiace grave, tije metalice, sterilet, sarcina. alaptare, tulburari metabolice sau endocrine, sensibilitate cutanata, epilepsie, tumori canceroase, accidente vasculare cerebrale, afectiuni genito-urinare