Impachetari anticelulitice

IMPACHETARI ANTICELULITICE CU ACTIVI COSMETICI NATURALI

Impachetarile anticelulitice pe care Salon Estetic le propune contin ingrediente cosmetice active, naturale destinate proceselor anticelulitice.

Impachetari anticelulitice Cluj

Extract de iedera

impachetari anticelulitice cluj

Extractul de iedera are o actiune puternica impotriva celulitei, are efect de decongestionare si imbunatatire a circulatiei sanguine. Datorita saponinelor din compozitie extractul de iedera ajuta lipidele stocate in celulele adipoase sa se reintoarca in sistemul sanguin pentru a fi eliminate sau utilizate ca sursa de energie.

Proprietati: anticelulitic; drenant; fermizant; intinde pielea; calmant al iritatiilor

Cafeina

Cafeina stimuleaza miscarea fluidelor in exteriorul celulei micsorandu-le prin deshidratare. Cafeina imbunatateste microcirculatia, accelereaza metabolismul, neutralizeaza radicalii liberi, stimuleaza arderea grasimilor. Pielea devine mai ferma, reintinerita. Este recomandata in tratarea celulitei, a retentiei de apa, indepartarea aglomerarilor de grasime.

Ulei de piper negru

Peppercorns

Uleiul de piper negru accelereaza circulatia sangelui si determina dilatarea venelor la nivel local.

Ulei de ardei iute

Extractul de ardei iute, dovedit stiintific, ajuta la dizolvarea grasimilor din tesuturi si reducerea celulitei, datorita continutului de capsaicina. Folosit frecvent imbunatateste circulatia sangelui, creste metabolismul pielii, reda elesticitatea pielii, combate eficient celulita.