vacuum clujMetoda pe baza careia functioneaza procedura de vacuum este aceea de aspiratie a tesutului si de masaj al acestuia cu ajutorul unor bile mobile situate pe capul de lucru al aparatului, procedeu care duce la un masaj profund si sistematic. Tratamentul cu vacuum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita.

Vacuumul trateaza tesutul conjuctiv cutanat si subcutanat, vizeaza celulita si ajuta la eliminarea toxinelor, care sunt prezente in zona afectata, stimuleaza schimburile celulare pentru a invinge aspectul de coaja de portocala al pielii. Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase.

Vacuum Cluj

La nivelul pielii se realizeaza o exfoliere fina eliminand astfel celulele moarte si restabilind luminozitatea pielii.

Tratamentul cu vacuum are efecte in procesul de reducere a celulitei, de remodelare corporala, de reducere in centimetri si de tonifiere.

Tratamentul cu vacuum inlocuieste cu success masajul manual anticelulitic avand o eficienta mai mare si intr-un interval de timp mai scurt. Durata unei sedinte de este de 30 minute. In timpul tratamentului  se folosesc creme anticelulitice sau creme pentru fermitate.

CONTRAINDICATII: sarcina, interventii chirurgicale cu o vechime mai mica de 3 luni, boli de piele, fragililate capilara, varice.