Impachetari pentru slabit

IMPACHETARI PENTRU SLABIT CU ACTIVI COSMETICI NATURALI

Impachetarile pentru slabit pe care Salon Estetic le propune contin ingrediente cosmetice active destinate proceselor de slabire.

Impachetari pentru slabit Cluj

Pudra de alge fucus

Algele fucus au un continut bogat in iod, cu rol important in procesul de slabire prin stimularea metabolismului, vitamine – A, C, E, B, Acid folic – si oligo-elemente – zinc, cupru, siliciu, selenium, crom, etc. Este puternic mineralizanta, favorizeaza schimburile metabolice, stimuleaza circulatia sanguine, regleaza hidratarea pileii.

Pudra de fucus ajuta la diminuarea tesutului adipos, reda fermitatea pielii, hidrateaza, mineralizeaza pielea.

Pudra de ananas

Pudra de ananas contine bromelia, o enzima care contribuie la degradarea proteinelor mari care tin blocate celulele adipoase fiind astfel utila in tratamentele pentru slabire. De asemenea dizolva celulele de piele moarta de pe suprafata pielii, contribuind la obtinerea unei pieli fine.

Cafeina

Cafeina stimuleaza miscarea fluidelor in exteriorul celulei micsorandu-le prin deshidratare. Cafeina imbunatateste microcirculatia, accelereaza metabolismul, neutralizeaza radicalii liberi, stimuleaza arderea grasimilor. Pielea devine mai ferma, reintinerita. Este recomandata in tratarea celulitei, a retentiei de apa, indepartarea aglomerarilor de grasime.

Ulei de cedru

Uleiul estential de cedru favorizeaza eliminarea celulitei a depozitelor de grasime si retentilor de apa.