ultrasuneteStimulii sonori au un extraordinar rezultat asupra nodulilor celulitici si a celulelor adipoase. Functia mecanico-termica a ultrasunetelor dizolva aceste pungute nedorite si le face usor de eliminat.

Ultrasunetele folosite in scopuri de intretinere corporala penetreaza sub epiderma cativa milimetri pentru a ajunge la tesutul adipos.

Microvibratiile sparg depozitele de grasime solidificate, stimuleaza eliberarea toxinelor din celule si transferarea lor in sistemul limfatic.

Ultrasunete Cluj

Presiunea acustica realizeaza un micro-masaj la nivel local, descuamarea stratului cornos. Undele acustice traverseaza gelurile bioactive vehiculand moleculele active din produsele cosmetice folosite, realizeaza stimularea metabolica a celulei si fibroblastilor necesari producerii de colagen, ajuta la refacerea tesuturilor si a fibrelor de elastina si colagen, atenueaza nodulii celulitici.

Se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire.

S-a descoperit ca muschii si oasele absorb mai multa energie ultrasonica decat alte tesuturi pentru ca reflecta mult mai bine undele sonore longitudinale, transformandu-le in unde transversale care creaza efect de masaj cald.

Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata intre 4-5 cm, fapt pentru care substantele active din produsele profesionale patrund adanc in tesut.

CONTRAINDICATII: sarcina, menstruatie, convalescenta dupa o operatie chirurgicala, la mai putin de ½ ora de la servirea mesei, tensiune arteriala anormala, tumori maligne.