Ultralipo-cavitatie Cluj

Ultralipo ClujULTRALIPO – reduce grasimea localizata pentru totdeauna efect instantaneu similar unei lipoaspiratii

NU ESTE MAGIE!!!     ESTE TEHNOLOGIE!!!

ULTRALIPO propune cea mai noua tehnologie digitala cu unde acustice controlate de un soft avansat. Este un sistem dezvoltat de chirurgi plasticieni şi cercetatori din lumea medicala şi care revolutioneaza acum industria de beauty. Inovaţia cea mai spectaculoasa pe care o propune ULTRALIPO este cavitaţia!

Ultralipo Cluj

Cavitatia reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinand apariţia unor viduri (bule cavitaţionale). Datorita miscarii lichidelor în timpul diferitelor faze (de expansiune şi compresie), se creeaza tensiuni mari care „rup” (prin implozie) membrana adipocitului iar materialul celular (grasime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa şi drenat prin sistemul limfatic.

Terapia are efect instantaneu similar unei liposuctii chirurgicale şi reduce grasimea localizata pentru totdeauna.
Cavitatia rupe legaturile dintre adipocite şi genereaza efecte spectaculoase în tratarea celulitei.

ULTRALIPO reprezinta solutia de reducere non-invaziva a grasimii şi reconturarea siluetei care îti poate schimba viata.
Cu totii avem depozite nedorite de grasime de care nu scapam nici cu dieta, nici cu sport. Avem acum UltraLipo care distruge complet aceasta grasime, folosind unde acustice selective, non-termice, focusate pentru a sparge depozitele de grasime şi pentru a reda forma excelenta şi supletea.

În timpul tratamentului cu UltraLipo, membranele celulelor adipoase sunt rupte. Continutul adipocitului, format în principal din trigliceride, este dispersat în fluidul dintre celule si apoi eliminat prin sistemul limfatic.

• Reduce grasimea localizata PENTRU TOTDEAUNA
• Efect instantaneu similar unei liposuctii

UltraLipo System : 3 tratamente cu un singur echipament

 • Tratamente faciale – 1 capăt de tratament facial cu ultrasunete (3 Mhz): pete inestetice de pigment, anticearcan, antirid, albire, penetrare în profunzime a produselor cosmetice.
 • Masaj ultrasonic – 4 placi fixe de tratament ultrasonic (3 Mhz): tratament anticelulitic, accelerarea metabolismului celular;
 • Cavitatie – 1 capat de tratament corporal de cavitatie (unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, de 40 Khz): slabire localizata instant, reducerea definitiva a numarului adipocitelor;

UltraLipo System este ideal pentru:

 • reducerea adipozittatilor;
 • remodelare corporala;
 •  tratarea celulitei;
 • slabire localizata;
 • tonifierea pielii;
 • lifting corporal;
 •  tratamente antiaging;
 • atenuarea petelor inestetice de pigment.

Procedura  dureaza cca 90 min si presupune 3 etape:

 1. zona aleasa pentru tratament se acopera cu o crema activa şi este acoperita de cele 4 placi fixe de tratament ultrasonic pentru accelerarea metabolismului celular pentru 20 min;
 2. urmeaza procedura de cavitatie timp de 30 min;
 3. la finalul tratamentului se procedeaza la efectuarea unui drenaj limfatic cu aparatul de presoterapie (40 min) sau aparatul de electrostimulare (45 min) pentru accelerarea circulatiei limfatice si o mai buna eliminare a deseurilor rezultate în urma tratamentului.

CONTRAINDICATII: sarcina si perioada de alaptare, epilepsie, tumori maligne, inflamatii acute sau boli infectioase,boli grave ale inimii, prezenta pacemaker, stent, steatoza hepatica, hipertrigliceridemie, diabet, hemoragii, hemofilie, astm bronsic.